چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم

روزهای ماندن در خانه همراه با بچه ها روزهای آسانی برای والدین نیست حالا اگر دلیل این ماندن در خانه شرایطی خاص مانند این روزها باشد ، کار دشوارتر هم خواهد شد . هم اکنون بسیاری از والدین همراه با بچه ها چند روزی است که در خانه اند و تا آینده ای نا معلوم هم ممکن است مدارس و مهدهای کودک تعطیل باشند.

با کمی خلاقیت به خرج دادن میتوان ساعتهای بیشتری از زمان در خانه بودن بچه ها را سرگرم کرد و لحاظات آنها را خاطره انگیز و شاد کرد نقاشی و رنگ آمیزی ازجمله مواردی هست که بچه ها آن را دوست دارند و حاضر هستند زمان زیادی را صرف آن کند.

 

از سرگرمیهای ساده خانگی استفاده کنید

  مثلا با همکاری تمام افراد خانواده و مشارکت بچه‌ها آشپزی کنید. کیک و کلوچه، پیتزای سبزیجات یا آش بپزید و همه دور هم نوش‌جان کنید. بهتر است هنگام تهیه غذا و مواد اولیه در آشپزخانه به بچه‌ها سخت‌ نگیرید و تمیز کردن آشپزخانه را بگذارید برای بعد.

 

جلسه خانوادگی، آسان و کاربردی برای این روز‌ها

داشتن برنامه از پیش مشخص شده، میزان اضطراب کودکان و در نتیجه داشتن برنامه نامشخص را کم می‌کند و همراهی آن‌ها را افزایش می‌دهد. از سویی وقتی برنامه‌ها مشخص شده باشد، میزان درگیری والدین با کودکان هم به صورت محسوسی کاهش می‌یابد. پس در اولین قدم یک جلسه خانوادگی با حضور همه اعضا تشکیل دهید. پیشنهاد می‌شود در این جلسه درباره موضوعاتی که در ادامه مطرح می‌شود، صحبت و موارد را مکتوب کنید و در جایی مانند در یخچال بچسبانید.

 

خاطرات قدیم خانوادگی را برای بچه‌ها تعریف کنید 

به آنها بگویید وقتی بچه‌ بودید، در تعطیلات تابستانی چه کارهایی انجام می‌دادید و چه‌طور خودتان را سرگرم می‌کردید.

 

نمایش عروسکی بازی کنید

شخصیت‌های داستان می‌توانند عروسک‌های فرزندتان یا نقاشی‌هایی که کشیده‌اید و دور آن را بریده‌اید، باشند. اگر نمایش عروسکی را کمی شاد و خنده‌دار اجرا کنید، نکات آموزشی داستان بیشتر در ذهن بچه‌ها می‌ماند.

 

یک داستان بنویسید

از تصورات خود استفاده کنید و با هم یک داستان بنویسید. لازم نیست که داستان‌تان نوآورانه و خلاقانه باشد، بچه‌ها می‌توانند داستان مورد علاقه‌شان را بنویسند و فقط در صورتی که دوست داشتند آخر داستان را به میل خودشان تغییر بدهند.

 

یک ایده‌ی عالی دیگر این است که داستان‌های زنجیره‌ای را با دوستان‌شان بنویسند. هر شخص یک پاراگراف را می‌نویسد و سپس فقط خط آخر را به نویسنده‌ی بعدی نشان می‌دهد. هنگامی که شخص نهایی پاراگراف خود را نوشت، کل داستان را با صدای بلند بخوانید – معمولا نتیجه خیلی خنده‌دار خواهد بود!

 

بازی های سرگرم کننده

بازی‌های سرگرم کننده و دسته جمعی انجام دهید. مثلا همه با هم پازل درست کنید و یا از یکی از بچه‌ها بخواهید درباره یک شی در اتاق بدون اینکه نام آن را ببرد، توضیح بدهد. بعد از بقیه بچه‌ها بخواهید حدس‌های خودشان را در این باره روی کاغذ بنویسند و هر کس درست حدس زد، به او فرصت دهید دفعه بعد او درباره یک شی توضیح بدهد. می‌توانید بیست سوالی بازی کنید و توضیحات را در قالب سوال از هم بپرسید.

 

همراه با آن‌ها باغبانی کنید

تماشای رشد گیاهان کاری بسیار سرگرم‌کننده است و حتی زمانی که آن‌ها خودشان بتوانند کار خود را ببینند و شاهد بزرگ شدن گل و گیاهی که کاشته‌اند، باشند بسیار سرگرم‌کننده‌تر خواهد بود. بسیاری از گیاهان وجود دارد که حتی یک کودک کم سن و سال هم می‌تواند بدون مشکل آن‌ها را پرورش بدهد، از درختچه‌های کوچک تا گیاهان و سبزیجات. اگر باغچه ندارید، یک جعبه در کنار پنجره یا گلدان کوچک هم جواب می‌دهد و به این ترتیب حتی مهم هم نیست که چه زمانی از سال آن‌ها را بکارید. سعی کنید از گیاهانی مانند ریحان، جعفری یا نعنا استفاده کنید – به این ترتیب آن‌ها می‌توانند پس از بزرگ شدن گیاه‌شان آن را بخورند.

 

سخنی با مادران؛ خودتان را فراموش نکنید

این روزها، فشاری که مادران به واسطه کار‌های خانه متحمل می‌شوند بیش از قبل است. برای تحمل این موضوع، چند توصیه به شما داریم.

به خستگی، کلافگی و ناراحتی خود توجه کنید و زمانی که احساس می‌کنید فشار زیاد است، در فضایی آرام موضوع را با دیگر اعضای خانواده در میان بگذارید. در طول روز حتما زمانی را برای استراحت خود در نظر بگیرید و خود را ملزم به انجام فعالیتی دلپذیر برای خود کنید. این زمان استراحت اختصاصی حتی اگر کوتاه هم باشد، باز می‌تواند روحیه شما را بهبود بخشد.  انجام فعالیت‌های هنری دستی مانند بافتنی، قلاب‌بافی، گل‌سازی و … از جمله کار‌هایی هستند که می‌توانند آرامش‌بخش باشند. اگر امکان انجام فعالیت هنری را دارید، حتما در برنامه قرار دهید. این روز‌ها بسیاری از مادران در حال خانه‌تکانی هستند. انجام خانه‌تکانی و نظافت اساسی زمانی که کودکان در خانه هستند و به خاطر ماندن در خانه، همراهی‌شان ممکن است کاهش پیدا کرده باشد، کار بسیار دشواری است. در چنین مواردی بهتر است محدودیت‌های خود را در نظر بگیرید، خود را با دیگران مقایسه نکنید و کمال‌گرا نباشید. اگر خانه‌تکانی خوب پیش نمی‌رود، به خودتان سخت نگیرید و آن را کنار بگذارید.

 

تهیه و تنظیم مقاله : نیلوفر محسنی

ثبت نام اینترنتی دوره های استعدادیابی

برای ثبت نام در دوره های استعدادیابی می توانید یا با شماره روابط عمومی تماس بگیرید و یا فرم زیر را تکمیل نمائید.

 

شماره روابط عمومی    09137991120

 

فرم ثبت نام دوره های استعدادیابی

  • نکته: فرم مورد نظر برای متولدین قبل از سال 1399 می باشد.

 

 

ثبت نام دوره پیش دبستانی (پیش 1 و پیش 2)

برای ثبت نام دوره پیش دبستانی می توانید یا با شماره روابط عمومی تماس بگیرید و یا فرم زیر را تکمیل نمائید.

 

 

شماره روابط عمومی    09137991120

 

فرم ثبت نام دوره پیش دبستانی

مهدکودک و پیش دبستانی دنیای اندیشه(دنیای نوابغ)

1- بیش از هفت سال تجربه در زمینه استعداد یابی و خلاقیت با به کار گیری جدیدترین تکنیک های پژوهشی ، استعدادیابی و استعداد پروری با روش های به روز دنیا نظیر مونته سوری و……..

2-برگزاری انواع تست های هوش / استعدادیابی / خلاقیت برای تمامی گروه های سنی

3-پذیرش صبح و عصر در تمامی فصول

4-زیر نظر آژانس جهانی استعداد یابی WTA

5-آموزش برنامه نویسی  کامپیوتری برای کودکان /ربــاتـیـک/آزمــایـشگـاه/خلــاقیـت/نـجــوم/اوریـگـــامــی/ایــروبیـک/شـطـرنـج/مـوسیقـی/زبان انگلیسی /تئاتر/نقاشی خلاق/عکاسی/کـلـوپ بـازی و…

6-قبولی صدر صد در آزمون های ورودی مدارس مطرح شهر اصفهان مثل(امام صادق، سادات ، زکریا، محمد باقر، معصوم، امام علی، ولایت و غیره)

7–بهترین کانال قصه گویی در کشور

8-ایجادو تشکیل ” خیر کوچولو ” اولین خیریه ای در کشور  هست که اعضای آن را کودکان 3 تا 6 سال تشکیل می دهند

9- برگزاری کلاسهای گروه سنی 3-15 سال کلاس های ویژه استعدادیابی ، خلاقیت ، پژوهش در تابستان :اریگامی ، ایروبیک ، رباتیک ، فبک ، تکنولوژی فکر ، برنامه نویسی  کامپیوتری برای کودکان، تئاتر  ، حرکات موزون ، چرتکه ، سازه های ماکارونی ، شطرنج ، صنایع دستی ، عکاسی  ، موسیقی ، نقاشی ، نجوم ،  خلاقیت ، آشپزی ساده ، دوخت ساده ، کاردستی با اشیائ دور ریختنی

ارتباط با ما

تلفن ثابت:

  • ۳۶۶۹۳۱۴۶

شماره روابط عمومی:

  • ۰۹۱۳۷۹۹۱۱۲۰

شماره موبایل:

  • ۰۹۱۳۹۱۹۶۴۰۰

آدرس:

  • خیابان ملاصدرا جنوبی، جنب دبیرستان دخترانه منشئی، کوچه شاهد ( 11 )، پلاک 8

ساعات کاری:

  • شنبه – چهارشنبه :    صبح          15 – 7
  • شنبه – چهارشنبه :    عصر          19 – 15
  • پنج شنبه:               صبح          13 – 8

ایمیل:

info@navabegh.org

ویدئوی آپارات

برای دیدن ویدئوهای بیشتر به گالری فیلم یا کانال آپارات مراجعه کنید.

کانال آپارات:

https://www.aparat.com/mnavabegh